Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η Ιστορία μας

Η ιστορία της MadMax ξεκινάει το 1989. Η αγάπη για τα παιδιά και η αφορμή ενός ταξιδιού στην Ιταλία, όπου ο ιδιοκτήτης της εταιρίας γνώρισε τον κόσμο των παιχνιδιών από τον οποίο και γοητεύτηκε ήταν αρκετά για να γεννηθεί η ιδέα.

Το όραμά μας

“Να κάνουμε το μικρό παιχνίδι  προσιτό και διαθέσιμο σε κάθε γειτονιά, σκορπίζοντας χαμόγελα και maximum fun”

Τα προϊόντα μας

Ασχολούμαστε κυρίως με το μικρό παιχνίδι σε όλες του τις μορφές. Φιγούρες, συλλογές, παιχνίδια με κάρτες, μπάλες, τυχερές σακούλες για παιδιά ηλικίας από τεσσάρων έως δώδεκα ετών.

Επιθυμία μας είναι η γκάμα των παιχνιδιών μας να ανανεώνεται συνεχώς διατηρώντας το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων αμείωτο. Για το σκοπό αυτό επισκεπτόμαστε τις μεγαλύτερες εκθέσεις και βιομηχανίες παγκοσμίως και πρωτοπορούμε φέρνοντας στην ελληνική αγορά τις πιο σύγχρονες τάσεις.

Η φιλοσοφία μας

Αναζητάμε πάντα την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής και χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.  Αφουγκραζόμαστε την αγορά και αναζητάμε λύσεις από κοινού με τους πελάτες – συνεργάτες μας.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και πιστεύουμε στους ανθρώπους μας, είναι το μυστικό της επιτυχίας μας!

Βρείτε μας

Προμηθεύουμε καθημερινά μικρά σημεία λιανικής πώλησης(mini market, περίπτερα), φέρνοντας τα παιχνίδια σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας σε προσιτή τιμή.

Μια ματιά στον χώρο μας

en_GBEnglish (UK)